Insoft Digital

JUBIIIIIIII VI MÅ ÅBNE IGEN!!!!


Endelig har vi modtaget beskeden om, at en genåbning er en realitet fra 6. april 2021 og det bliver en fest som vi allerede er ved at planlægge.

Vi har pyntet salonen og pudset danseskoene, så husk dit balkort, så du også kan være med.

Du kan tilmelde dig via onlinebooking eller på telefon som du plejer. Kan du ikke komme igennem, så send os en sms og vi vender tilbage hurtigst muligt.

For tilmelding til festen, skal du som minimum have et Corona pas, der viser en negativ test og et smukt mundbind ;-) Til gengæld serverer vi sprit i litervis, samt sørger for dårlige jokes og gode råd som vi plejer :-D Vi gør vores ypperste for at være de bedste værter og løber så stærkt som vi kan, men ligesom Askepot skal også vi være hjemme inden midnat, så bær over med os, hvis vi ikke når rundt og hilse på jer alle de første par dage.

Du kan tilmelde dig via onlinebooking eller på telefon som du plejer. Kan du ikke komme igennem, så send os en sms og vi vender tilbage hurtigst muligt.

At være kommet igennem denne svære tid, har vi klaret ved at stå sammen og det skal vi blive ved med. Derfor vi vil gøre dig opmærksom på de gældende retningslinjer som løbende vil blive opdateret jf. myndighedernes udmeldinger.

I opstarten vil vi bede dig om følgende:

  • Kom alene til din tid og så tæt på den aftalte tid som muligt. Er tiden til dit barn har vi naturligvis en løsning så alle føler sig trygge og velkomne.
  • Vent ude i vores hyggelig udendørs venteområde, til vi henter dig.
  • Bær mundbind og sprit dine hænder af ved ankomst i/til salonen.
  • Fremvis en negativ test der er max 72 timer gammel, jvf. Corona passet (læs evt. mere herom på Sundhed.dk)
  • Du vil blive afvist såfremt du ikke kan/vil fremvise en negativ test.

Hvis du bliver forhindret i at komme til en aftalt tid, er det selvfølgelig helt okay - bare du er sød at melde afbud senest 4 timer før behandlingsstart og rigtig gerne dagen før, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden kunde.

Såfremt vi ikke modtager dit afbud rettidigt ser vi os nødsaget til at fremsende en udeblivelsesregning svarende til 50% af behandlingsprisen.

Ingen god fest foregår uden drama, så for du ikke skal blive taget ”med bukserne nede” når du først sidder i stolen føler vi det er på sin plads at varsle en mindre prisregulering. Timingen er ikke god, det ved vi, men en nødvendighed for vi kan fastholde vores fantastiske og uerstattelige personale til at forkæle jer.

På snarligt gensyn.
Alle os i Stub by Stub.